Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-03T22:56:09+03:00
2(x+8)=5x+1 
2x+16=5x+1
16-1=5x-2x
15=3x⇒x=15:3⇒x=5.

3x-5x=1
-2x=1⇒x=-1/2

2(x-1)=3x+3
2x-2=3x+3
-2-3=3x-2x
-5=x⇒x=-5

-2(5-2x)=x
-10+4x=x
4x-x=10
3x=10⇒x=10/3

x+x+1+x=-5
3x=-5-1
3x=-6⇒x=-6:3⇒x=-2

6-4(x+3)=8
6-4x-12=8
-6-4x=8
-4x=8+6
-4x=14⇒x=-14/4=-7/2

x+1=3x-7
x-3x=-7-1
-2x=-8⇒x=8/2⇒ x=4 

-2-x=3-(2-x)
-2-x=3-2+x
-2+3+2=x+x
3=2x
⇒x=3/2

4=5x+2(3-x)
4=5x+ 6-2x
-5x+2x=6 -4
-3x=2
⇒x=-2/3
gata..le mai intorci tu, vezi..eu am facut ce tinea de mine...
Unde vad?
La a 3-a n-ai facut poza calumea
da click pe ea si o sa ti se deschida alta pagina...adica, dupa ce apesi pe ea si se maraste mai da odata click
Ok mersi mult Rawan