×

Primeşte ajutor gratuit la teme

De ce să foloseşti Brainly?

  • întreabă ce nu ştii să faci din temă
  • primeşti răspunsuri explicate
  • caută răspunsuri similare

1)Scrie problema despre care se vorbeste in sursa A: "Guvernul U.R.S.S. recunoaşte că, în virtutea diferitelor sale obligaţii de asistenţă, trupele

sovietice nu vor putea trece niciodată Nistrul fără o cerere formală în acest sens din partea guvernului regal al României, la fel cum guvernul regal al României recunoaşte că trupele române nu vor putea trece niciodată Nistrul în U.R.S.S. fără o cerere formală a guvernului U.R.S.S. La cererea guvernului regal al României, trupele sovietice trebuie să se retragă imediat de pe teritoriul român la est de Nistru, după cum, la cererea guvernului U.R.S.S., trupele române trebuie să se retragă imediat de pe teritoriul U.R.S.S. la vest de Nistru."

1
Acum, in 2014, guvernul Rusiei mai are nevoie de o cerere sau de o aprobare ca sa traverseze o granita ?
Daca te referi la trupe ? Cred ca da, pentru ca nu este in U.E. dar daca e razboi, ce mai e aia granita xD ? Daca te referi la persoane, pot trece cu un pasaport si multe multe acte si adeverinte si altele, daca era din UE poti trece doar cu un pasaport.
Intrebarea mea era retorica, fara legatura fara referire la persoane.

Răspunsuri

2014-09-03T20:51:01+03:00
Problema Guvernului U.R.S.S din sursa A este nepermiterea trecerii raului Nistru a trupelor sovietice fara o cerere din partea guvernului Romaniei, iar de asemenea, ca trupele Romaniei nu vor trece fara o cerere din partea guvernului U.R.S.S incluzand ca ambele trupe sa se retraga de pe teritoriul de Est al Nistrului cat si cel ce Vest. 

Nu e cine stie ce...dar na xD
Sper ca te-am ajutat !
0 0 0
Creierul
  • Creierul
  • Ajutor
Nu eşti sigur că răspunsul este corect?
Învaţă mai mult cu Brainly!
Ai probleme cu tema de casă?
Cere ajutor gratuit!
  • 80% dintre întrebări primesc răspunsul în decurs de 10 minute
  • Noi nu doar răspundem, ci şi explicăm
  • Calitatea este asigurată de experţii noştri