Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-09-03T20:30:15+03:00
2) 3/9 din 279=279:9*3=93
    279-93=186

3) 8/11 din 770=770:11*8=560 ( prima rata )
    770=560=210

   5/10 din 210=210:10*5=105 ( a doua rata )
   
560+105=665
770-665=105 lei mai are de achitat 

4) 20/100 *360=72 lei
    360-72=288 lei va costa dupa ieftinire

5) 57/100*200=114 km ( in prima zi )
    200-114=86 km mai are de parcurs

6) 120/100*80=96 minute

7) x- nr. total de bilete 
   78% din x=78/100*x=39/50*x=39x/50 - bilete vandute
   39x/50=1560=50*1560/39=50*40=2000 - bilete in total 
   2000-1560=440 bilete ramase
2 5 2