Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-03T16:27:58+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
N=(2- \sqrt{3} )^{2} +(3+ \sqrt{3} )^{2}-2 \sqrt{3}= \\ =4-4\sqrt{3}+3+9+6\sqrt{3}+3-2\sqrt{3}= \\ = 4+3+9+3 -4\sqrt{3}+6\sqrt{3}-2\sqrt{3}= \\ =19 + 0\sqrt{3}= \\ =19 \\ cctd
1 5 1