Răspunsuri

2014-09-02T17:37:38+03:00
6-4√2=6-2*2√2=(2-√2)² din rad. mare iese in modul,care este pozitiv,deci o sa ramana 2+√2
;))
rezolvarea corecta pls ;-;
intotdeauna se greseste la semne.scuze,am fost pe fuga cu rezolvarea
am corectat
acum este corecta
2014-09-02T17:47:29+03:00
√(6-4√2)= √(6-√32)

A=6
B=32
C²=36-32=4  =>C=2

√(6-4√2)= √(6+2)/2 -√(6-2)/2=  √8/2- √4/2=  √4 -√2= 2-√2
√[6-4√2]=√[4-2*2√2+2]=√[(2-√2)²] = |2-√2|= 2-√2 (este numar pozitiv)
Vflorentina, aceasta este rezolvarea corecta,scurta si la obiect! :)
Multumesc,stiu la ce se foloseste matematica.Si nu trebuie sa te indrepti cu toate armele la mine doar fiindca am spus ca ar fi mai usor.Fiecare alege varianta pe care o considera buna pentru sine.Matematica inseamna exercitiu,nu doar formule.
Bravo,Radusss!
mersi, Bravo si tie!