Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-02T15:38:27+03:00
Habar nu am , sper să nu ți se pară penibilă . :))
Poți scrie despre un lup care ține foarte mult la aparențe . În fiecare dimineață petrece cel puțin o oră în fața oglinzii . Își pilește ghearele , se spală pe dinți , se piaptănă , se dă cu gen...și așa mai departe . Are un dulap imens plin cu blănuri , pentru că aproape în fiecare zi îți schimbă părul . Are blană de primăvară , de vară , de toamnă , de iarnă , blană lucioasă , blană mai mată , lană mai neagră , blană mai grizonată . Merge regulat la shopping pentru a-și înnoi garderoba și , mai ales , pentru că are o problemă esențială majoră : ar vrea foarte tare să-și schimbe năravul. Problema lui e că în toate magazinele din pădure , fie ele mall-uri sau magazine mici de nișă , ieftine sau scumpe , nu reușește să găsească u nărav potrivit . A bătut codrii în lung și-n lat fără să găsească un nrav care să-i placă mai mult decât al lui . Așa că în fiecare dimineață , continuă să-și schimbe părul dar năravul - din motive biective - ba . 
Well...poate nu am înțeles cerința ta , sau poate nu am răspuns cum ar fi trebuit , sper să te fi ajutat . (O poți scurta , mai tai din ea , eu am venit doar cu ideea) . Baftă . :D
Mersi!!Mai ajutat mult
Mă bucur că am putut ajuta .
2014-09-02T15:45:08+03:00
   A fost o data   intr-un sat indepartat o fata pe nume Maria.Aceasa fata era buna ,vesela ,harnica,insa  avea un mare defect,era credula si naiva. Intr-o zi Maria s-a dus in padure sa adune mure.Pe drumul sau ea s-a intalnit cu un padurar care a convins-o sa se abata de la drumul sau si sa se duca la moara unde a pus-o sa macine graul.In schimbul grului macinat ea trebuia sa primeasa 3 cosulete cu fructe de padure,insa acest lucru nu s-a intamplat padurarul dandu-i un cos cu pietre . A doua zi fata a pornit din nou spre padure insa s-a intalnit iar cu padurarul care si-a cerut scuze si a rugat-o sa il ajute din nou promitanu-i 5 cosuri cu fructe. Desigur ca fata a acceptat ,dar a fost din nou pacalita.