Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-02T14:30:34+03:00
A+b+c=500

a+b=325  =>c=500-325=175

b+c=338 =>a=500-338=162

b=325-162

b=163
3 5 3
2014-09-02T14:35:34+03:00
500-338=162 pagini a citit -primul copil 325-162=163 pagini a citit al 2 -lea copil 338-163=175pagini a citit al 3lea copil
7 4 7