Răspunsuri

2014-09-02T14:38:04+03:00
Iti pot raspunde doar la punctul a) \frac{1}{ x_{1}  +1 } +\frac{1}{ x_{2}+1 }= \frac{x_{1}+1+ x_{2}+1  }{( x_{1}  +1)(x_{2}+1)} =  \frac{ x_{1}+ x_{2}+2  }{(x_{1}* x_{2})+ (x_{1}+ x_{2}) +1  }  \\  x_{1} + x_{2} =- \frac{b}{a} =- \frac{3}{1} =-3 \\  x_{1} * x_{2} = \frac{c}{a}=  \frac{-10}{1} =-10 \\ \frac{ x_{1}+ x_{2}+2  }{(x_{1}* x_{2})+ (x_{1}+ x_{2}) +1  }=...=- \frac{1}{12}
unde am pus puncte ..puncte, acolo sunt calculele in care am inlocuit x+y si x*y cu valorile aflate.
in locul acelor puncte sa scrii calculele,ok? asta poti si tu sa faci (o adunare si scadere)
multumesc!
Completare: Dupa ce scrii randul al doilea din rezolvare sa scrii asa "Folosim relatiile lui Viete" ok?
ok