Răspunsuri

2014-09-02T12:24:08+03:00
                                   draga jurnalule,
azi sunt tare pusa pe sotii. ma doare burta de cat am ras. i-am facut niste farse verisorului  meu, am ajutato pe sora mea mai mare pe mama si pe bunica la prajituri iar cand a intrat tata in casa l-am acoperit de faina. sa suparat pe mine si m-a incuiat in camera de unde am iesit pe geam si am cazut in gradina apoi am plecat cu prietenii la joaca. a fost distractiv. in drum spre casa m-am intalnit cu cea mai buna prietena a mea si am mers la suc. acolo ne-am intalnit cu doamna diriginta si doamna profesoara de sport. am povestit   dupa care am plecat la prietena mea acasa.
acasa la ea am pregatit masa: o salata orientala de cartofi si niste clatite. ne-am pus fiecare salata in farfurie,  apoi eu am mers la calculator pentru ami salva un fisier. in acest timp, prietena mea imi pusese zahar in salata.  m-am suparat pe ea si am inceput sa ne batem cu perne apoi am mers acasa. a fost cea mai amuzanta zi din saptamana.
maine e duminica. se termina in curand vacanta. mai sunt doar doua saptamani si incepe scoala. abia astept sa le povestesc colegilor mei ce am facut in vacanta.

AICI MAI BAGI SI TU CEVA DE PE LA TINE. :)))


ms
:))
:)))))
Amuzantă. Mi-a fost și mie de ajutor. Mulțumesc ! :* :)))
cp :**