Răspunsuri

2014-02-11T19:51:07+02:00
Da exercitiul si ti-l rezolv eu!
exercitiul este in imagine
A(-1, 0) ∈ Gf => 2*(-1) + a = 0 => -2 + a = 0 => a = -2

B(2, 0) ∈ Gf => 2b + c = 0 (1)
C(4, -2) ∈ Gf => 4b+c = -2 (2)

Scadem cele doua ecuatii: (2) - (1) = > 2b = -2 => b = -1 => c = -2
gata
Ma bucur ca stii sa copiezi :)
da
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-11T19:52:18+02:00
A(-1, 0) ∈ Gf => 2*(-1) + a = 0 => -2 + a = 0 => a = 2 

B(2, 0) ∈ Gf => 2b + c = 0 (1)
C(4, -2) ∈ Gf => 4b+c = -2 (2)

Scadem cele doua ecuatii: (2) - (1) = > 2b = -2 => b = -1 => c = 2

Succes !
Imi pare rau dar ati cresit la semne la a si la c
-2+a=0 =>a=2;si daca aplici metoda reducerii in (1) si (2) avem -2b=-2=>b=-1
Din graba :)
Stiu si eu atata matematica, dar facut 5 lucruri in acelasi timp :) Succes !
Am corectat