Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-01T15:20:01+03:00
X=8supra 3 amplificat cu 2 minus 5supra 6 care este egal cu (16 minus 5 supra 6 )x=cu 11supra 6
inca ceva:a=radical din 3-radical din 6 si b=radical din 8-3, atunci (2a la puterea 2-b la puterea 2)totul la puterea 2013=?
nu am inatat radicalele sun a 7
invatat
Ok, ms oricum
2014-09-01T15:23:54+03:00
5/6+x=2(2/3)
5/6+x=(6+2)/3
5/6+x=8/3
x=8/3-5/6
x=(16-5)/6
x=11/6
Prof De Mate
[email protected]


inca ceva:a=radical din 3-radical din 6 si b=radical din 8-3, atunci (2a la puterea 2-b la puterea 2)totul la puterea 2013=?