Răspunsuri

2014-09-03T16:56:34+03:00
1 septembrie-ce zi minunata!
Este ziua se incepe un nou an scolar.In aceasta zi toti elevii vin imbragati in forme scolare si cu un buchet de flori in mana ca sa il daruiasca profesoarei dragi!
Din aceasta zi fiecare trebuie sa inceapa sa mulceasca cu sarg,sa se staruie ,sa dea tot ce e mai bun din el ca sa obtina rezultate cat ma bune.
Scoala este a doua noastra casa,este locul unde ne facem cunostinte noi ,unde ne dezvoltam personalitatea si unde ne cream un viitor!
20 4 20
scuze dak am mai mancat acolo niste litere ...leam observat dupa ce am trimis raspunsul
2014-09-03T19:20:23+03:00
1 septembrie, o noua zi, o noua luna , un nou inceput pentru micii invatacei care se pregatesc pentru inceperea anului scolar. Forfota, emotiile si nerabdarea au umplut orasul citindu-se pe fiecare chip bucuria cu care se intampina un nou an scolar.Magazinele si-au umplut rafturile cu caiete si rechizite in sprijinul acestor mici aventurieri pe meleagurile invataturii de viata. Profesorii simt chemarea elevilor dornici de invatatura, pregatindu-le cate o mica surpriza pentru fiecare elev de inceput de an.Parfumul frunzelor ruginii pierdute in multimea pasilor grabiti amintesc de zilele de vara in care domnea linistea si caldura dogoritoare ce ii rasfata usor pe micii doritori. Anul scolar schimba o noua pagina din cartea vietii pe care toti trebuie sa o citim.
15 4 15