Va rog frumos daca poate sa ma ajute cineva .Am nevoie pentru fiica mea urgent la rezumat la povestea colt alb . va multumesc si sper sa primim un raspuns
1
Recomand povestirea pe scurt a romanului Colt Alb de pe blogul Povestiri de lecturi școlare. Scrieți la google search așa: lecturirecenzate . Cand apare lista, dați clic pe Povestiri Acasă. Apare blogul. Uitați-vă sub titlul blogului și dați clic unde scrie ROMANE. Apare o listă, în care căutați Colt Alb și dați clic pe acesta. Apare povestirea dorită. Succes !
multumesc mult o sa incerc miine

Răspunsuri

2014-09-01T01:52:12+03:00
Colt-alb este o poveste emotionanta despre un lup.lupoaica care i-a dat nastere lui dar si la alti 4 pui,desii acestia au murit la un scurt timp dupa,ramanand in viata doar puiul cenusiu gasit si numit de un indian,colt-alb.El este dus in tabara indienilor unde nu este primit chiar cu mare caldura,ba chiar ceilalti caini din celelalte haite il ataca.Dupa ceva timp petrecut acolo,el este vândut lui Smith cel Frumos în Fort-Yuko din cauza foametei.colt-alb era batut de acest nou stapan,care si-a transformat animalul intr-o fiara,care ucidea orice animal care intra in cusca cu el.Dar Smith,ca sa se distreze,a pus un buldog extrem de puternic si fioros sa se lupte cu , colt-alb.Dar au intervenit 2 straini care i-au salvat viata. Colt-alb traia o viata fericita alaturi de unul din cei 2 straini,Wudon Scott.Colt-alb a fost tratat delicat iar instinctele lui de fiara dispareau usor,usor.Acesta a salvat viata noului sau stapan de 2 ori,acesta raninduse grav.Dar in prima zi de recuperare intalneste cu,Collie si puii sai.Unul din ei sare pe colt-alb,iar acesta ii lasa si pe ceilalti sa faca la fel,iar Colt-alb adormi sub raele soarelui cu , catelusii pe el.


Sper ca te-am ajutat ^^