Răspunsuri

2014-08-30T10:51:30+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Un anotimp maret
A venit toamna, cu maretia-i caracteristica, de care nu mai incape nimic. Pasarile, emotionate, pleaca spre alte tari. Soarele, complexat si el de aceasta doamna maiestuoasa, paleste de invidie. Vantul speriat de toate aceste schimbari nu-si mai gaseste locul si bate drumurile de nebun in toate directiile. Copacii speriati iti pierd cununa si frunzele cad rand pe rand.
1 5 1
2014-08-30T11:04:10+03:00
Venirea toamnei ruginii
Odata ce  toamna isi face simtita prezenta au loc si schimbari importante in natura.Pasarile calatoare pleaca in tarile calde, soarele paleste din stralucirea lui de altadata,vantul bate cu putere suierand printre ramuri.Frunzele copacilor cad ,leganandu-se  spre pamant si formand un covor multicolor.In aer se simte bogatia recoltelor ce asteapta se fie culese de taranii harnici si priceputi.
1 5 1