Răspunsuri

2014-08-28T18:04:07+03:00
AB=AD/2 =>AD=2AB=2*107= 214

SP= L+l= 107+214=  321 cm
Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-28T18:11:59+03:00
Pai simplu:AD=AB*2= 107*2=214
Suma laturilor este = 2*107+2*214= 214+428=642
jumatate din suma laturilor este = 642/2 = 321


















Este 214, nu 314.
scuze am gresit
dar metoda conta cred ca se putea face calculul....nu?