Răspunsuri

2014-02-11T18:03:20+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi frumoasa de toamna . Eu impreuna  cu , colegii mei si domnul profesor mergem  la renumitul concurs '' Mucul matematician '' . Am  mari emotii  , de parca  simteam ca mii de fluturi  sunt in stomacul meu . :))) . Timpul  trecea foarte repede , sau cel putin asa mi se parea . Si uite ca venise timpul sa intru in acea camera infricosatoare unde  ma astepta intr-o banca  stiloul si foaia cu exercitii . Si uite asa  , uitandu-ma  pe acea foaie si vazand exerxitiile care erau extrem de grele incep sa ma panichez .  Trece ceva timp si vine  supravechetorul . Nu-mi venea sa cred , era chiar profesorul meu .  Cand l-am vazut imi venea sa sar in sus de fericire . Incep sa ma concentrez pe acele  exercitii . Trece ceva timp  si   incep sa-mi dau drumul ,  facusem toate exercitiile dar unul nu-mi dadea pace .  Domnul profesor incearca sa ma calmeze . pentru ca devenisem   rosie toata \ rosu  si imi da cateva explecatii . 
Si uite asa reusesc sa termin problema cu succes , cand ma uit  la ceas observ ca  mai am destul timp de asteptat , dar  nu am mai stat am dat foaia si am plecat multumindu-i profesorului meu . 
 A doa zi vin si rezultatele  , domnul profesor se uita incantat spre mine si imi arata rezultatul . nu numai ca a fost  bun , dar devenisem  lui si am primit  si un 10 din partea sa . 
A fos o zi speciala pe care nu o voi uita . 
SFARSIT 
Nu am numarat cuvintele :)) 
87 4 87