Răspunsuri

2014-08-27T16:53:53+03:00
80+80=160
500-160=340
340:2=170
80+80+170+170=500
6 5 6
2014-08-27T16:54:10+03:00
2* (L+l)= 500
L+l=250
l=80
L=250-80=170.
L=170
2 5 2