Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-26T10:04:49+03:00
X+y=5 / ()^2
x^2+2xy+y^2=25

x^2-y^2=45=> x^2=45+y^2

Inlocuim in prima ecuatie:

45+y^2+2xy+y^2=25
2y^2+2xy=25-45
2y^2+2xy=-20
2y(y+x)=-20   dar in problema ne zice ca x+y=5, deci inlocuim
2y*5=-20
10y=-20
y=-2

x+(-2)=5
x-2=5
x=5+2
x=7

5y-5x=
5(y-x)=
5*(-2-7)=
5*(-9)=-45  sau se putea face fara a scoate factor comun

5*(-2)-5*7=
-10-35=-45
*poti
Da dar sa știi ca eu nu sunt nesimțiți dina-ia care sa posteze lucruri urate pe Facebook sau așa ceva stii
nu e vorba de nesimtire. Oricum, daca vrei sa vb aici e ok din partea mea :)
FIE raportulF (x)=1-2x^2 supra x^2+1. Calculând F (radical 2) vei obține?
Mulțumesc
2014-08-26T10:08:21+03:00
X²-y²=(x-y)(x+y)
x+y=5

5(x-y)=45
x-y=45:5
x-y=9

notam x=a+9
y=a
a+a+9=5
2a+9=5
2a=-4
a=-2(y)
-2+9=7(x)
5x-5y=-35-10
=-45


1 5 1