1.Ai intrat în padurea în padute fermecata.Scrie 5-8 randuri în vare sa povestesti aventura traita de tn alaturi de personaje. 2. Compunere despre gradina zoologica. Cu ce animale ai vrea sa te joci.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-25T14:55:11+03:00
Magia padurii
      Afara este o zii linistita ca toate celelalte.Eu alaturi de Danut si Andrei ne-am gandit sa facem o calatorie intr-o padure fermecata, plina de zane si de animalute nemaivazute. In drumul spre padure, Danut simtii un aer rece, dar el a ramas nepasator iar aventura a continuat.
     Ajunsi in magicul loc, pe un camp unde nu calcase picior de om, toti ne simteam parca priviti de o creatura infricosatoare.Eu le-am spus camarazilor mei de aventura sa ne intoarcem acasa, dar adrenalina era prea mare, iar curiozitatea baietilor ajunsese intr-un punct destul de mare.
     Ochii creaturii erau parca de gheata, cu o privire rece si sumbra. Andrei s-a indreptat spre acei ochii care parca iti trimiteau sageti cu venin in suflet. Atunci cand a ajuns in fata magicii fiinte nemaivazute, ea tresare dintr-un tufis si cu totii ne-am speriat. Dar se pare ca era doar un iepuras dragut.
     Cand ne-am intors acasa am povestit tuturor despre intamplare, iar toti ne ascultau cu o foarte mare stima si am decis, impreuna cu Danut si Andrei, sa mai facem astfel de calatorii.
2 3 2