UN POMICULTOR A VANDUT LA PIATA INTR-O SAPTAMANA 2237 KG DE MERE SI 1857 KG DE PERE IAR A DOUA SAPTAMANA A VANDUT 1347 KG DE MERE SI 2132 KG DE PERE. CU CAT ESTE MAI PUTINA CANTITATEA DE MERE VANDUTA IN CELE 2 SAPTAMANI DECAT CEA DE PERE VANDUTA IN ACELASI INTERVAL DE TIMP.CE CANTITATE DE FRUCTE A VANDUT IN TOTAL .DACA POMICULTORUL A AVUT O PRODUCTIE DE 10000 KG DE FRUCTE CE CANTITATE MAI ARE IN DEPOZIT

1

Răspunsuri

2014-08-24T14:40:23+03:00
2237+1347=3584 cantitatea de mere vanduta
1857+2132=3989 cantitatea de pere vanduta
3989-3584=405
cu 405  kg s-au vandut mai putine mere
3584+3989=7573 kg in total
10000-7573=2427 kg fructe ramase in depozit