Răspunsuri

2014-08-24T12:22:15+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 fie x nr cautat 
x/4  + x/3 -5=2 
x/4 + x/3 = 7. , se aduce la numitor comun ( 12) 
3x+4x= 84 
7x=84
x= 84 : 7
x= 12. 
1 5 1
2014-08-24T12:24:13+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 \frac{1}{4} * x + \frac{1}{3} * x -5 =2 \\ \\ \frac{x}{4}^{(3 }+ \frac{x}{3}^{(4} =7^{(12} \\ \\ 3x+4x= 7*12 \\ 7x=7*12  \\ x= \frac{7*12}{7} \\ \\ \boxed{x=12}
2 5 2