Răspunsuri

2014-08-23T15:15:44+03:00
Intr-o tabara la mare, vara trecuta, mi-am propus sa ma retrag undeva departe de zgomotul statiunii si sa urmaresc spectacolul asfintitului marin in singuratate.
Soarele se apropia incet de linia orizontului si cu cat inainta, cu atat discul se marea, ca o roata mare de foc, rostogolindu-se catre o directie doar de el stiuta.
Cerul care pana atunci fusese luminos, dintr-odata se adumbrise, proiectand si mai intens lumina solara din ce in ce mai putin dogoritoare.Apa marii parca se domolise si ea brusc, miscarea valurilor era mai putin nelinistita ca in timpul zilei cand parea intr-un freamat nesfarsit...Mai primitor, adancul marin se potolea incet ca sa facaloc soarelui pentru un culcus racoros dupa atata canicula.(pe aici poti sa spui ca totul se linistea si in sufletul tau...ca simteai ca plutesti.ca haosul de peste zi parea ireal pe langa acel spectacol. totul era magie pentru tine) In aer mirosea a alce si sare, o prospetime invada tot tarmul. Nicio miscare nu se mai vedea, doar valurile loveau succesiv tarmul, muscand din nisipul acestuia.
Parea un vis misterios aceasta imagine si nimic nu echivala cu starea de spirit pe care o traiam. N-am uitat nici un moment spectacolul acela divin pe care mi l-a oferit natura, departe de orice zhomot al lumii dezlantuite, in inserare, la tarmul marii.
(asta e pentru apus...dar poti schimba:X e la fel)
1 4 1
2014-08-23T15:25:32+03:00
Intr-o zi eu si familia am decis sa plecam intr-o vacanta la mare . Ramasese-ra doar 2 zile si trebuia sa plecam , am facut niste cumparaturi , bagajele si ne pregate-am sa plecam . 
A urmat si ziua in care trebuia sa plecam eu si mama am urcat bagajele in masina si tata impreuna cu fratele meu dade au mancare la catel . 
In final am ajuns la mare ne am cazat la un hotel foatre frumos cu vedere la apus , dupa ce am despachetat ne am dus la masa . 
Eu impreuna cu fratele meu ne am dus sa facem castele de nisip iar mama cu tata face au plaja .  
vine si ziua  in care trebuie sa plecam , ne facem bagajele si ne pregatim de plecare , cand am ajuns acasa prieteni nea au urat bun veni 
 sper ca te am ajutat 

2 1 2