1)Imagineaza-ti ca o zana,careia i s-a facut mila de catel,ti-a
dat puterea de a schimba povestea.Ia stiloul magic in mana si scrie o
naratiune,de 10-12 randuri,in care sa povestesti ca s-a intamplat cu
catelul,folosind si 2 figuri de stil diferite.Da-i un titlu sugestiv!
Va rog frumos sa ma ajutati.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-23T12:02:38+03:00
                                   Aventurile lui Jack 
   Ca orice caine,cainele nostru trebuia sa aiba un nume.Numele lui era Jack.Acesta traia intr-o familie nu prea numeroasa.In aceasta familie erau 3 membri:parinti si un baiat pe nume Dan.Familia incepea sa fie cam violenta...Toti se comportau ciudat si agresiv.Jack observa aceasta schimbare radicala si se hotara sa plece de acasa fiind constient ca Dan ii va duce lipsa.
    Jack plecase de acasa si pe drum fiind suparat ca a trebuit sa isi paraseasca familia se puse langa o banca,pe jos.A stat vreo 5 minute pana cand deodata a aparut o zana.Jack surprins o intreba cine este ea,iar aceasta ia raspuns ca este o zana si se numeste Elisa.Misiunea ei este sa il faca fericit indiferent de cat de greu ar fi.Cand auzi asta Jack ii spuse ca pe el nu are cum sa il mai faca fericit nimeni decat schimbarea familiei la ce erau inainte:buni!Elisa auzind asta ii veni mila de caine si era mirata cat suflet pune un animal intr-un prieten.
  Elisa puse la cale un plan ca Jack sa devina fericit pt totdeauna.Merse la familia lui, defapt la Dan,si ii povesti despre Jack.Ce se intampla cu el dar nu ii spuse unde este. Planul Elisei functiona,dupa 2 ore Dan isi convinse parinti sa nu mai fie violenti,si Elisa ia spus asta lui Jack.El a fost foarte fericit ca isi va recupera familia.             
                 
Dupa aceasta poveste am ajuns la concluzia ca, cainele chiar e cel mai bun prieten al omului indiferent de ce se intampla acesta ii va fi alaturi omului!

Sper ca tia fost de ajutor...daca da marcheaza-ma ca cel mai bun :))))
               
37 4 37
Multumesc. M-ai ajutat. :D
Cu placere....si eu iti multumesc :D