Ok, nu pot. Deci ai (2/6) la puterea -5. O intorci si iti va da (6/2) la puterea 5 adica 4 la puterea 5
Scuze, 3 la puterea 5
Deci "-" intoarce fractia si apoi calculezi normal.Daca ai putere, de exemplu "-5", atunci ea va deveni pozitiva
am inteles. ms mult de tot
Nu ai pt. ce :)

Răspunsuri

2014-08-22T18:23:34+03:00
1 : 2⁻¹ = 1 : 1    = 1 · 2 = 2.
                 2 
1 1 1
2014-08-22T19:44:44+03:00
1 pe2 la -1= 1 impartit la 1 pe2= 1 inmultit 2 pe1= 2                                                               



Sper ca te-am ajutat.
1 5 1