Răspunsuri

2014-08-22T15:33:05+03:00
P = 2( L + l ) 
L = 2l 
120 = 2( 2l+l) 
120= 6l
l = 120:6
l=20cm.

L=2l => L = 2·20 => L = 40cm.

Arie = L*l
Arie= 40*20
Arie= 800cm²=8dm²
....aria dreptunghiului=20*40=800cm la adoua
si 800cm la a doua transformat in dm la a doua
si ultimul raspuns 85 dm la a doua
astea ai uitat sa le scrii :)
2014-08-22T16:02:10+03:00
120:2=60-suma
x-latimea
2x-lungimea
x+2x=120
3x=120
x=40 latimea
40x2=80 lungimea
40x80=3200 aria
3 4 3