Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-08-22T15:11:48+03:00
Gingas,cu aripioare multicolore,fluturele da tarcoale unui camp cu flori superbe.Bate rapid din aripioarele delicate,nestiind pe ce floare sa se aseze.In sfarsit se decide,si hotaraste sa se aseze pe un mac superb,pe care adoarme imediat.Un vanticel il trezeste din somnul delicat,si profitand de pala de vant,se ridica spre vazduh.Din departare,seamana cu o pana de suflata de vant.Daca nu ai stii ca e real,ai putea sa juri ca face parte dintr-un tablou minunat de natura.Se zbenguie in aer ca un mielusel pe imas.La fel de subtil cum a inceput,dansul fluturelui a luat sfarsit.Bate atat de rapid din aripi,incat culorile de pe aripioare se amesteca cu lumina,creeand un curcubeu.Se indeparteaza discret,zburand spre linia orizontului...
multumesc e foarte frumoasa compunerea!!!
Comentariul a fost şters
2014-08-22T15:16:40+03:00
Fluturele alb ca un nor din vata de zahar este splendid. Aripioarele firave ca niste petale de trandafir carmuiesc corpusorul care nu este mai mare decat un ac de gamalie.
Antenele lui fragile ii redau sensibilita vietii. Zborul lin al acestuia se poate compara cu porumbeii zburand spre libertate.
2 3 2