Răspunsuri

2014-02-11T15:12:25+02:00
A-b=73
a/b=7 rest 1⇒ a=7b+1 inlocuiesti mai sus
7b+1-b=73
6b=72
b=12
a=85
varianta c

multumesc ,dar nu inteleg nimic di tot ce ai scris
am notat nr cu a si b; daca a:b=7 rest 1, inseamna ca a=7*b+1; sti ca diferenta dintre a si b este 73 si mai sti ca in relatia a-b=73 poti sa inlocuiesti pe a cu 7*b+1 pentru a obtine o ecuatie cu o singura necunoscuta. si obtii 7b+1-b=73 si de aici il scoti pe b; iar apoi inlocuiesti pe b in una din relatii si il afli si pe a. sper ca acum ai inteles
ok,multumesc acum am inteles