Răspunsuri

2014-08-22T13:22:02+03:00
L=SP/2

P=4l=4*6=24
SP=P/2= 24/2=12

l=SP/2= 12/2=6

L=3l=3*6=18

P=2l+2L
P=2*6+2*18

P=12+36
P=48
2 3 2
Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-22T13:22:55+03:00
 Sp=6*4 : 2 
Sp=24:2
Sp=12cm.

l dreptunghi = 12:2
l dreptunghi = 6cm.

L=3*6
L= 18cm

P=2(18+6)
P= 48cm
3 5 3