Vreau o rezolvare
la o fabrica de conserve s-au adus 85 de lazi acate 25 kg de rosii si 64 de lazi a cate 35 kg de rosii.pt a se prepara suc de rosii s-au folosit 3380kg iar restul pt bulion.stiind ca pt a se produce un litru de bulion sunt necesare 5 kg de rosii, aflati cati litri de bulion s-au obtinut.

2

Răspunsuri

2014-02-11T14:58:32+02:00
85*25 + 64* 35 = 
2125 + 2240 = 4365
4365 - 3380 = 985
985 : 5 = 197

2014-02-11T15:04:49+02:00
85ori25=2125 Kg rosii
64ori35=2240 Kg rosii
2240+2125=4265
4265-3380=885 Kg de rosii ramase
885:5=177 litri de buion 
am facut problema asta