Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-08-22T08:52:04+03:00
Asta este problema multora dintre noi:sa recunastem cand gresim.Pe unii ii sperie perspectiva de a gresi si de a fi vinovati,pe cand altora le este mult mai usor in a spune adevarul.Desi e extrem de important sa recunosti cand ai gresit,si mai important,din punctul meu de vedere este sa nu iti fie frica sa gresesti.
Multi oameni din toata lumea isi traiesc viata incercand sa faca totul bine si sa se fereasca sa faca greseli.Adevarul este ca greselile te ridica,iti ofera experienta.Cum ai putea sa sti ce e bine cand inca nu ai descoperit ce e raul?Si cum ai putea acumula experienta de care toti aveam nevoie la un moment dat in viata?Oamenii care se feresc de greseli se feresc degeaba.Nimeni nu este perfect,iar cand acesti oameni fac prima greseala,cad,se blocheaza.Ca urmare a acestui fapt,nu este asa cum ar trebui,ca greseala ne-a oferit o experienta,ci din contra,ne sperie si mai rau.
Oamenii inumani sunt cei care nu gresesc.Mi se pare o dovada de iteligenta sa stai sa tragi invatamintele dintr-o greseala.
36 3 36
2014-08-22T09:11:42+03:00
Se spune ca din greseli invatam .....Oare chiar asa este?
Pe de o parte din greselile pe care le comitem , putem invata adevarate lectii de viata , formandu-ne astfel caracterul si modelandu-se personalitatea . De ex in basmul "Povestea lui Harap Alb" , craisorul este un tanar neinitiat care porneste pe drumul maturizarii si desi comite greseli ( se abate de la spatul parintesc) dobandeste astfel eperienta fara de care nu ar fi reusit sa devina imparat . 
Pe de alta parte.....
In concluzie.... 
28 3 28
cum pot sa scriu concluzia
Avand in vedere cele de mai sus .............