Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-21T15:51:52+03:00
L=20

l/L=4/5

l/20=4/5  => l=20*4/5= 4*4=16

P=2l+2L= 2*16 +2*20=  32 +40=72
2 5 2
2014-08-21T15:56:19+03:00
L = 20 cm
l = 4/5 * L
l = 4/5 *20 = 80 / 5 = 16 
l = 16 cm
P = 2L + 2 l
P = 2 * 20 + 2 * 16
P = 40 + 32
P = 72 cm