La un depozit sau adus in 3 zile 860 kg de legume . in primele 2 zile sa-u adus 428 kg de legume, iar in a doua si a treia zi 543 kg de legume .cate kilograme de legume s-au adus in fiecare dintre cele 3 zile ?

1

Răspunsuri

2014-02-11T14:08:16+02:00
REZOLVARE:
860-543=317 PRIMA ZI
860-428=432 A TREIA ZI
543-432=111 A DOUA Z
428-111=317
P:432+111+317=860
12 3 12