Răspunsuri

2014-08-21T15:17:34+03:00
120km ÷12=10km/etapa
10km×7=70km
70km÷3.5=20km pe ora
Aprop
Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-21T20:43:02+03:00
1.) 120 KiloMetri : 12 = 10 KiloMetri
2.) 10 KiloMetri x 7 = 70KiloMetri
3.) 70 KiloMetri : 3, 5 = 20
KiloMetri
1 5 1