Realizati, intr-un text de 8-10 randuri , o descriere obiectiva a unei zone din patria ta. Nu uita sa folosesti cuvinte cu sens propriu , sa oferi date exacte , conforme cu realitatea , fara a te implica emotional/afectiv.

1

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-08-20T18:25:07+03:00
Zona Bucovinei este un loc minunat de vizitat,fiind si locul meu preferat de vacanta. peisajele naturii confera un tablou minunat,care iti incanta privirea de fiecare data cand privesti.Sunt multe locuri de vizitat acolo,de exemplu sunt multe manastiri de unde poti invata o multime de lucruri.Se poate vizita manastirea Voronet,care este o bijuterie a Romaniei,din cauza albastrului specific.
De asemenea,te poti relaxa printr-o plimbare cu bicicleta,care se poate inchiria de la orice magazin,sau poti prefera o plimbare in stil rustic,cu caruta cu cai,astfel te poti bucura de natura si de minunatele imprejurimi. Odata ce vei intra in Bucovina,te vei bucura de minunatii oameni,care sunt extrem de prietenosi,si care iti vor arata cele mai minunate locuri de vizitat.
Bucovina este o locatie minunata pentru familiile cu copii,care vor sa scape de aglomeratia urbana,si sa petreaca putin timp in aer liber.
43 4 43