Redacteaza o compunere cu titlul Samanta nazdravana dupa urmatorul plan introducerea un baiat sarac traia intr-o casuta la marginea padurii cuprins intr-o zi,baiatul a gasit o samanta care a inceput sa ii vorbeasca. baiatul a semanat samanta,dupa cum a fost sfatuit de aceata din samanta a crescut o planta uriasa baiatul sa catarat pe planta pana in cer el s-a intalnit cu o lume extraordinara incheiere baiatul s-a intors din calatoria sa.el a realizat ca bogatia a gasit-oin sufletul sau.

2

Răspunsuri

2014-08-20T18:24:32+03:00
                                                Samanta nazdravana
   Un baiat sarac statea intr-o padure si avea o casuta mica.
   

Baiatul merse prin padure si a gasit o samanta, dupa ce au vorbit , copilul s-a gandit sa o planteze. Dupa ce a plantat-o si din samanta a iesit o planta uriasa .Copilul s-arcat pe ea si la dus pana in cer . El a intalnit multi oameni diferiti.

Copilul s-a intors l-a casuta lui din padure . El a realizat ca bogatia a gasit-o in sufletul sau si nu in munca de zi cu zi.14 4 14
  • Utilizator Brainly
2014-08-20T18:38:13+03:00
Samanta nazdravana
Odata,intr-un orasel de la marginea padurii traia un baiat impreuna ca mama lui.Erau foarte saraci,tocmai de aceea mama lui l-a trimis in targ pentru a cumpara ceva de mancare cu ultimii banuti.
Cumparand cele cerute,baiatul de intoarse fericit la mama lui.Pe drum,intalni o samata care incepu sa ii vorbeasca. Il sfatuieste sa o planteze in curtea casei si sa astepte. Baiatul facu cum ii ceru samanta,iar a doua zi se trezi cu o uriasa planta in mijlocul casei sale.Se urca pe ea si ajunse intr-un taram uimitor,plin de creaturi magnifice.Hotara sa se angajeze la un lucrator,si facu bani pentru mama sa peste noapte.Se intoarse la mama sa si ii cumpara cele necesare pentru un trai mai bun.
baiatul realiza ca adevarata bogatie era in sufletul sau,si nu in bunurile materiale.
18 4 18