IN TREI SACI ESTE GRAU.DACA DIN PRIMUL SE MUTA IN AL DOILEA 38 KG SI IN AL TREILEA 29 KG,IN FIECARE SAC RAMAN CANTITATI EXPRIMATE PRIN NR CONSECUTIVE.CATE KG DE GRAU AU FOST IN CEI TREI SACI LA INCEPUT,DACA INTR-UNUL DIN SACI AU RAMAS 56KG?

2
ABSOLUT NICIUN CUVANT SI MIE MI-A DAT DURERII DE CAP
Nu are cum sa ramana cantitati exprimate prin numere consecutive! ar fi spre exemplu a-38= b+38 <=> a-38=a+1+38 <=> a-38= a+39 <=> a-a=39+38 <=> 0 nu este egal cu 77
imi da multe dureri de cap sa stii !! :))))) =]]]]]]]]]]]]]]]
TE CRED,SINCER
:)))))))))))))))) Ma crezi ? Aha.. :))))) te rog poti sa iti pui o poza de profil sa te vad ? !

Răspunsuri

2014-08-19T23:01:07+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A-38=b+38
a=b+38+38
a=b+76
b=a-76

a-29=c+29
a=c+29+29
a=c+58
c=a-58

1)c=56=>a =56+58= 114
b=114-76=38

2)b=56 =>a=56+76=132
c=132-58=74
VA MULTUMESC TARE MULT!!!!
Am niste prieteni nu-s multi dar ma pot baza pe ei sper si tu sa fi unul dintre ei am spus ! si bine nus clasa a doisprezecea ! ci aa sasea !!!!!!!!!!!!!!!
stai sa te intreb ceva
ambigu inseamna clar ? :)
scz neclar
2014-08-19T23:23:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Fie I, II si III cantitatile de la inceput
Exista 3 solutii in functie de sacul unde raman cele 56 kg
1. Daca in sacul 2 raman 56 Kg rezulta ca in 1 raman 55 kg si in 3 raman 57 kg 
sacul II are mai putin cu 38 kg, I cu 38+29=67 mai mult si III cu 29kg mai putin
 II=56-38=18 ⇒ I=55+38 +29= 122 si III=57-29=28
2. Daca in sacul 1 raman 56kg ⇒ sacul 2 ramane cu 57 si sacul 3 cu 58
I=56+38+29=123 kg, II=57-38=19 kg si III=58-29=29 kg
3. Daca in sacul 3 raman 56kg ⇒ sacul 2 are 55kg si sacul I ramane cu 54kg
I=54+38+29=121 kg, II=55-38=17 kg si III=56-29=27 kg

dana dar in care sac ramane 56 kg ? ca asa trebuie cred !
scrie la fiecare solutie.
Aha..!