8.Acum esti expert si vrei sa ii initiezi si pe altii.Scrie o compunere de 10-15 randuri despre cum sa urmezi drumul sufletului meu,referindu-te la cat e de important sa faci in viata ceea ce iti place.
Drumul sufletului meu

2

Răspunsuri

2014-02-11T01:10:51+02:00
Pe voi ce va intristeaza cel mai tare cand treceti pe langa un cimitir. Pe mine ma intristeaza faptul ca foarte multi oameni care au murit nu8 si-au implinit visurile care si le-au propus. De aceea eu imi voi urma drumul sufletului. La acest lucru va indemn si eu. Cand dati de greu si o parte a mintii va spune sa renuntati ca nu veti reusii contraziceti-va acea parte a creerului. Si daca treceti de aceasta etapa ve-ti ajunge in culmea fericirii pentru ca va-ti urmat principile si sufletul. Dar cateodata Dumnezeu nu vrea sa ajungem acolo unde vrem noi, asa ca ne inchide usa si ne deschide alta.
2014-02-11T08:50:28+02:00
Pe voi ce va intristeaza cel mai tare cand treceti pe langa un cimitir. Pe mine ma intristeaza faptul ca foarte multi oameni care au murit nu8 si-au implinit visurile care si le-au propus. De aceea eu imi voi urma drumul sufletului. La acest lucru va indemn si eu. Cand dati de greu si o parte a mintii va spune sa renuntati ca nu veti reusii contraziceti-va acea parte a creerului. Si daca treceti de aceasta etapa ve-ti ajunge in culmea fericirii pentru ca va-ti urmat principile si sufletul.