Răspunsuri

2014-08-19T13:30:44+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A) a+b= -6
   a*c+b*c=c(a+b)=c*(-6)=42 ⇒ c=- 42/6= -7
b) a+b= - 9
    a*c+b*c=c*(a+b)= c*(- 9)= - 72⇒ c= (-72)/(-9)= 8
c) a-b=4
   a*c - b*c=c*(a - b)= c*4= - 44⇒ c = - 44/4= - 11
d) a-b= - 25 
  a*c-b*c=c*(a-b)=c*(-25)=- 250⇒ c= (-250)/(-25)=10

3 5 3