as vrea sa imi faceti prezentarea generala , mesajul fiulmului si prezentarea actiunii al filmului frumoasa si bestia . le luati pe rand mai intai faceti prezentarea generala dupa mesaful filmului si dupa prezentarea actiunii

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-18T19:04:48+03:00
,,Frumoasa si Bestia’’

      Mesajul fimului este sa nu te lasi inselat de aparente, pentru ca frumusetea se gaseste intotdeauna in interior.
     Bestia este un prinţ rasfatat, egoist si rau. Intr-o seara o batrana ia cerut adapost, insa el degustat de uratenia batranei a refuzat. Aceasta s-a transformat intr-o zana fermecatoare si a aruncat o vraja  atat asupra printului cat si intregului castel. Printul se va transforma într-o bestie hidoasa. Degustat de infatisarea sa, printul se va inchide in castel, singura sa legatura cu exteriorul fiind o oglinda fermecata si un trandafir, de asemenea fermecat. Trandafirul avea sa infloreasca cand printul va implini 21 de ani, daca printul va invata sa iubeasca si sa fie iubit pana ce ultima petala se va scutura, vraja se va rupe, daca nu va fi condamnat sa ramana o bestie pentru totdeauna.
         Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial al Franţei, ce-si doreste o viata plina de aventuri. Locuitorii micului orasel o considera cam ciudata si mofturoasa, mai ales in ceea ce priveste respingerea dovezilor de afecţiune ale îngâmfatului Gaston.  
       Destinele celor doi tineri se întâlnesc pana la urma. Tatal Frumoasei se rataceste in padure si ajunge la castelul printului, iar Frumoasa pleaca in cautarea acestuia. Batranul era tinut prizonier in turnul castelului, iar Frumoasa ramane cu Bestia in schimbul eliberarii acestuia.
        Insa, pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână aşa pentru totdeauna.

1 5 1