Va rog imi trebuiE URGENT!!!!!! imgineaza-ti ca pentru o zi faci o vizita pe taramul celalalt si esti gazduit in casa unui blajin.Scrie o povestire in care sa prezinti ziua petrecuta acolo si impresiile tale .Descrie momentele la care ai asistat si noteaza sentimentele pe care le-ai trait !!!!!!!! De 10-15 randuri

1
vrei sa aiba si dialog???
da...nu conteaza !

Răspunsuri

2014-08-17T21:24:41+03:00
De cele mai multe ori,viata este plina de neprevazut.Oamenii primesc ceea ce li se cuvine,totul bazandu-se pe norocul si destinul fiecaruia.Intr-un moment,total neasteptat,am simtit cum viata imi fuge printre degete.Deja simteam durerea si suferinta familiei mele,pentru care eram in stare de orice.
Deodata totul s-a intunecat,simteam un aer rece,care imi cuprinsese intregul corp.Parca zburam.In momentul urmator m-am trezit intr-un loc luminos,incarcat de verdeata.In jurul meu,vietatile alergau fericite,ca intr-un joc de-a prinselea.Langa mine s-a asezat un om.Parea un inger,cu o privire blajina.M-a intrebat daca vreau sa locuiesc la el.Am acceptat fiindca simteam ca sunt pe maini bune.M-a poftit in lacasul sau,spunandu-mi:
-Om bun,intra,vrei ceva de mancare?Stiu ca vi de departe,poftim,serveste-te.
Am mancat,m-am odihnit putin,iar apoi m-a invitat la o plimbare.Mi-a povestit cum ajunsese acolo.Am ramas surprinsa,fiindca amandoi eram prizonieri intr-un loc neunoscut,departe de cei dragi.
-Chiar daca sunt aici credinta si speranta m-au facut sa fiu alt om.Stiu ca nu imi pot relua viata anterioara,fiindca daca ar fi asa Dumnezeu ar trebui sa ne readuca pe toti la viata.Insa tu poti indrepta acest lucru numai daca inveti sa iti recunosti greselile,acordandu-le celor din jur clementa si intelegere.
-Misiunea mea este sa iti arat ceea ce trebuie sa faci,ca sa te poti reintoarce la cei care te asteapta.Cea mai mare eroare a ta a fost cand ti-ai negat maica.Cu totii stim ca mama este fiinta suprema in viata tuturor,iar aceasta greseala te-a adus aici.
-Stiu,am gresit,ma caiesc pentru tot raul facut,sper ca El sa ma poata ierta.Imi vreau viata inapoi.
-Simt ca te caiesti,Domnul ti-a ascultat ruga,iar el nu ii uita pe cei buni.Vei primi o noua sansa,pe care sper ca vei sti cum sa o valorifici.Ramai cu bine!
Deodata am simtit cum o lumina puternica m-a readus la viata.Era un dar divin.Ma trezisem.Eram din nou alaturi de cei dragi.Din toata aceasta experienta am invatat ca "Iertarea e cea mai aleasa floare a victoriei".
2 3 2