Răspunsuri

2014-08-16T12:49:43+03:00
ABCD - romb ; triunghiul ABD echilateral rezulta ca AB= BD =AD = radical din3 cm rezulta ca d1 = BD = radical din 3 ; In triunghiul ABD h = l radical din 3 / 2 = radical din 3 ori radical din 3 = 3/2 ; d2 = AC = 2h = 2 ori 3/2 = 6/2 = 3 cm
2014-08-16T12:59:54+03:00
ABCD - romb ; triunghiul ABD echilateral rezulta ca AB= BD =AD = radical din3 cm rezulta ca d1 = BD = radical din 3 ; In triunghiul ABD h = l radical din 3 / 2 = radical din 3 ori radical din 3 = 3/2 ; d2 = AC = 2h = 2 ori 3/2 = 6/2 = 3 cm