Redacteaza o compunere , de 10-15 randuri , in care sa realizezi o descriere imaginara a panoramri orasului Paris , vazuta din varful turnului Eiffel .

2
Ai dori idei sau o compunere intreaga ?
Idei :)

Răspunsuri

2014-02-10T20:40:23+02:00
Pai :
-poti spune despre oameni i care arata ca niste furnici
-despre persoanele indragostite pe care le vezi
-despre casele oamenilor
-despre luna care iti lumineaza chipul plapand
si cam atat sper ca ti-am fost de ajutor .
25 3 25
Mersi mult :) .. Sti cumva cum as putea sa incep ?
Am ajuns la paris .Am decs sa urc in varful turnului Eliffel pentru a vedea mai multe . Pana acolo era cale lunga dar a meritat . Acolo se aflau foarte multe persoane care admirau privelistea incantatoare .
Multumesc mult :)
Cu placere :)
:)
2014-02-10T20:48:07+02:00
Odata ce ne-am urcat in varful turnului totul parea diferit ...Ne-am plimbat putin pe acolo tinanadu-ne de balustrada de fier,apoi am vrut sa vad ce e jos, cum se vede tot Parisul de sus ...Iar in acel moment am realizat cat de mici suntem noi ca oameni . Totul parea  asa micut de puteai sa-l vezi cu lupa , toate acele cladiri impunatoare jos erau doar mici obiecte  ce formau diverse modele care mai de care mai triste ,de la fete si masti la adevarate batali  , sau intruchipanad lucruri vesele toate scaldate  de razele balande ale amurgului de vara ...In aer se simtea mireasma dulce a cornurilor provenit cel mai probabil de la o patiserie apropiata ,iar  peisajul de sub mine era de-a dreptul uluitor , daca te uitai cumva crucisi aveai senzatia ca e scrisa o adevarata poveste ,jos ,cu o mare de oameni care   : se iubesc ,plang sau rad zgomotos..Oameni care contureaza incet orasul danadu-i viata ,insufletindu-l si facandu-te sa te indragostesti de el de la primul pas facut acolo.... ( P.S. Sper sa fie buna si sa-ti placa :) )
101 4 101