Răspunsuri

2014-08-13T17:09:07+03:00
2,15h=60min+60min+15min=135min
3,55h=60min+60min+60min+55min=235min

1,85min=60sec+85sec=145sec
4,05min=60sec+60sec+60sec+60sec+5sec=245sec

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-13T17:11:33+03:00
A)2.15*60=120 de min+15=135 min
3,55=180+55min=235min
b)1,85=145 de secunde
4.05=240 sec+0,5=240,5 sec
2 3 2