Răspunsuri

2014-08-14T09:29:24+03:00
Cand invatam literele in clasa a 1a imi era forte greu.Nu reuseam sa memorez acele litere care erau  pe atunci foarte diferite una de alta si aproape imposibil de scris si citit.
Nu stiam ce sa mai fac!!!Literele atat erau atat de diferite!Atunci m-am dus sa-i spun profesoarei despre problema mea cu literele si ea m-ea spus sa nu-mi dac griji :m-ia spus ca asa cum oamenii sunt diferiti asa si literele sunt diferite si ca cu timpul le voi invta.
1 2 1
2014-08-14T14:44:42+03:00
Era o zi de luni. Astazi invatam o litera parca mai grea ca toate celelalte, si anume: s-ul mic de mana. Arata dragut, ca o linie serpuita, dar oricat m -am straduit, nu am reusit sa-l fac la fel de dragut ca doamna invatatoare. Pe cand stateam la biroul meu, litera se apropie de mine si-mi sopteste:
 - Vino mai aproape!! Te voi ajuta eu sa ma scrii!
Si deodata, un val de praf magic se revarsa peste pixul care incepe sa mearga singur. Astfel am terminat toata tema cu litera "s". Apoi, am fugit repede la mama, care era foarte incantata de cat de frumos am scris aceea tema! Evident, am tinut secret prietenul meu, litera "s".
 
   Daca vrei poti inlocui tu s-ul cu alta litera care ti s-a parut tie grea in clasa I.
Sper ca ti-am fost de ajutor si ca il vei pune la cel mai bun raspuns... Succes pe Brainly!!

1 5 1