Răspunsuri

2014-08-12T18:25:12+03:00
3√18 +6x√3  =18x√3  -9√2

3*3√2 +6x√3 =18x√3 -9√2

9√2 +6x√3 =18x√3 -9√2

6x√3 -18x√3 = -9√2 -9√2

-12x√3 = -18√2  |:(-6)

2x√3=3√2

x=3√2/2√3

x=3√6/2*3

x= √6/2


dar, ai gresit
da, deci ma corectezi pe mine fara baze solide, se vede.....
la sfarsitul culegerii, rezultatul e acelasi E CORECT ce pnm...
ce clasa esti de 'stii atat de bine'? (pt Lupuroxana)
as fi vrut sa vad cat ii da ei dupa ce face asa cum 'zice ca e corect'
2014-08-12T18:47:11+03:00
3√18+6x√3=18x√3-9√2=>3*3√2+6x√3=18x√3 -9√2=>9√2+6x√3=18x√3 -9√2=>6x√3-18x√3=-9√2-9√2=>-12x√3=-18√2|:(-6)=>2x√3=3√2=>x=3√2/2√3=>x=3√6/2·3=>x= √6/2

Gataa, sper ca nu m-am incurcat ..