Răspunsuri

2014-08-11T14:01:26+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
4-3x+6=x-2x-2

-3x+10 = -x-2

-3x+x = -2-10

-2x =-12

2x=12

x=6
1 5 1
2014-08-11T14:02:19+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
4-3 (x-2) =x-2 (x+1) 
=4-3x+6 = x-2x-2 
= 10-3x = -x-2 
-3x+x=-2-10
-2x=-12
x = 12:2
x = 6
1 4 1