Răspunsuri

2014-08-10T18:15:01+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.

a= 3√5+√2  b= 2√5-√2

a+b = 
 3√5+√2  +  2√5-√2 = 5√5 . 
a-b = 3√5+√2  -  2√5-√2  = √5 . 

a=4√3-2√6 b= 7√6 +√3  

a+b = 4√3-2√6 + 7√6 +√3   = 5√3+5√6 . 
a-b = 4√3-2√6 - 7√6 +√3 = 5√3-3√6 . 
 
a=2√3 +3√5 + 5√7   b= 5√7 - 2√3

a+b = 2√3 +3√5 + 5√7 +  5√7 - 2√3 = 3√5+10√7 . 
a-b = 2√3 +3√5 + 5√7 -   5√7 - 2√3 = 3√5 . 



2 5 2