Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-08-08T19:56:47+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Fie x şi y necunoscutele  . 

 x + y =  45 .  ⇒ x = 45 - y 
 
 y + 35 = 2(x + 12 ) . 

⇒ y + 35 = 2 ( 45 - y + 12 ) 
y + 35 = 90-2y+ 24 
y +2y = 90+24-30
3y = 84 
y = 28 . 

x = 45 - y 
x = 45 - 28 
x =  17 . 


2014-08-08T20:00:54+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A+b=45 deci a=45-b
b+35=2(a+12)
deci b +35 = 2(45-b+12)
b+2b=84
b=28
a=45-b
a=17
1 5 1