Răspunsuri

2014-08-07T22:43:31+03:00
[ √(2+√3) + √(2-√3) ]²=  [ √(2+√3) ]² + 2√(2+√3)(2-√3) + [ √(2-√3) ]²=

=|2+√3| + 2√(4-3) + |2-√3|=

= 2 +√3 + 2*1 + 2-√3=

= 2+ 2+2= 6
(Radical din doi +radical din trei :radical din trei e sub radical din 2: + alt radical --adica--radical din doi -radical din 3 :radical din trei e tot sub radicalul din doi: ) totul la p. a doua.....sper ca intrlegi ceva , daca nu , asta e ..... Si la raspuns zice ca trebuie sa dea 6
reincarca pagina ti-am spus
iesi si dupa intra iar
Aaaaa...da...scuze..:( multumesc MUUUULTTT
;)