Răspunsuri

2014-08-08T02:17:31+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
        Mulţi catalogheză  darul de a fi părinte ca fiind  defapt o meserie , una poate cu cea mai mare importanţă , responsabilitate şi curaj , de ce nu . 
         Mamă este cea care ţi-a dat viaţă , cea care ţi-a dat dreptul de  trăi ,  de a spune cuvântul ' mamă ' ,de a simţi , a iubi , a te bucura , a urî , a-i aduce fericire în suflet . Tată este cel care a contribuit la existenţa ta . Însă , vedem noi ..lumea asta este croită după alt fel . Deşi toţi avem o mamă , un tată ..o familie , nu toţi ne bucurăm la fel , nu toţi avem aceleaşi drepturi .
           Părinţii au un rol important în viaţa copiilor ...ei sunt cei care îi  sprijină , le arată drumurile în viaţă, îi educă , le oferă dragoste şi bună-creştere .  Dragostea şi atenţia părinţilor sunt cei mai buni stimulenţi din lume şi copiii se vor strădui foarte mult să le păstreze.
        
 Familia este  adevăratul laborator de formare a persoanei.
2 3 2